Peutz

Wie zijn wij?

We zijn een toonaangevend internationaal ingenieursbureau dat met onderzoek en advies bijdraagt aan een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving. We adviseren o.a. op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica, akoestiek, trillingen, windtechnologie, AI, machine learning, energie, duurzaamheid en milieu. Wij willen een autoriteit zijn binnen onze vakgebieden door voorop te lopen in kennis en kunde.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Peutz?

Werken, afstuderen of stage lopen bij Peutz staat garant voor een inspirerende uitdaging bij een internationaal groeiend bedrijf met een stevige reputatie in de utiliteitsbouw en industrie. Je werkt samen met de beste mensen in het vak en legt zo de perfecte basis voor je carrière. Met een achtergrond in technische natuurkunde ben je bij Peutz in staat om in elk vakgebied aan de slag te gaan, dankzij je sterke rekenvaardigheden en diepgaande kennis van fysica.

Vestigingen in Nederland: Eindhoven, Haps, Haren, Mook en Zoetermeer

We hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In Nederland zijn het er vijf: Eindhoven, Haps, Haren, Mook en Zoetermeer. Onze vestiging in Mook heeft naast kantoorruimte ook drie laboratoria: akoestiek, bouwfysica en windtechnologie met een eigen windtunnel. Ons Laboratorium voor Brandveiligheid bevindt zich in Haps.

Dit is iets voor mij!

Een complex vraagstuk? Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog: jij zoekt die uitdaging op! Je bent een onderzoeker, een puzzelaar, een uitvinder, net als de mensen bij Peutz. Wil je meer weten over Peutz? Bekijk dan onze socials (LinkedIn | Instagram | Facebook | Youtube) of ga direct naar www.werkenbijpeutz.nl voor stage, afstuderen en vacatures.