Jobs and internships

Are you looking for a job or an internship?

DevOps Engineer (NL/EN)

A fast release cycle has several specific challenges such as confidence in good code thanks to an extensive release line, a good system to launch multiple releases per day, dependency management, and more! But what use are releases if the system doesn't work? So, system availability, high availability, and optimal use of our resources also fall within the work area of our 'DevOps' team.

Show details

Nedap University

Programmeren is in deze tijd een zeer waardevolle skill waarmee je Technology for Life kunt ontwikkelen. Nedap University zoekt bijna of net afgestudeerde WObètastudenten die zijn/haar achtergrond graag wil upgraden met programmeerskills. Ben jij een bètatalent? Meld je dan nu aan voor onze Nedap University!

Show details

Software Engineer (NL/EN)

You will develop the code for websites and systems that colleagues and customers can rely on. For this, you will actively think about the impact of everything you develop in the long term: how do we make everything as maintainable and scalable as possible?

Show details

Data Scientist

Belsimpel is the fastest growing telecom webstore in the Netherlands, and we pursue further growth every day. Online marketing is the most important driver of this growth performance. Together with your team, you are tasked with setting up new campaigns and ensuring an efficient allocation of various budgets. As a full-time Data Scientist, you steer the team and keep track of the progress within your projects, allowing your team to go above and beyond.

Show details

System Analyst Tower-Systems

Voor de afdeling Air Traffic Management Systems (ATMS, ruim 70 medewerkers) zijn we op zoek naar een aantal systeemanalisten, met werkervaring van nul tot meer dan tien jaar, die zullen werken aan de systemen die nodig zijn voor de toren-verkeersleiding. Een systeemanalist houdt zich bezig met analyse van softwaresystemen en zet de behoefte van de gebruiker om naar een specificatie voor de softwaresystemen. Wij zorgen dat de verkeersleider in de toren veilig en efficiënt zijn of haar werk kan doen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze partners bij de luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en softwareleveranciers zorgen wij voor soepele verkeersleiding in Nederland. Met andere woorden, de afdeling is verantwoordelijk voor de operationele technologie (OT) van vitale infrastructuur van Nederland. Vorm jij straks met dit team de drijvende kracht achter de luchtvaart? Solliciteer dan nu!

Show details

Systems Engineer

Voor de afdeling Air Traffic Management Systems (ATMS, ruim 70 medewerkers) zijn we op zoek naar een aantal system engineers, met werkervaring van nul tot meer dan tien jaar, die zullen werken aan de systemen die nodig zijn voor de toren-verkeersleiding en voor de opleiding van toren-verkeersleiders. Een system engineer houdt zich bezig met de configuratie van onze operationele systemen en simulatoren, test en onderhoud ervan, om er zo voor te zorgen dat het systeem optimaal blijft werken. Wij zorgen dat de verkeersleider in de toren veilig en efficiënt zijn of haar werk kan doen en een leerling in de simulator optimaal kan trainen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze softwareleveranciers en collega’s van onder andere maintenance en trainingsorganisatie, zorgen wij voor soepele verkeersleiding in Nederland. Met andere woorden, de afdeling is verantwoordelijk voor de operationele technologie (OT) van vitale infrastructuur van Nederland. Vorm jij straks met dit team de drijvende kracht achter de luchtvaart? Solliciteer dan nu!

Show details