H-GMA

Join us at 18.00 in the Franckenroom for an update on the associations future, finances and committees. And of course to enjoy some bitterballen and/or spring rolls with us.

Comments

 • Sibren Wobben 10 months ago

  Wij, leden der de Technisch Fysische Vereniging ‘Professor Francken’, potentieel bij één gekomen de datum achtentwintig februari tweeduizend drieëntwintig op een nog bekend gemaakt te worden locatie, overwegend dat er dit academisch jaar een chronisch te kort aan bitterballen of cocktails geconsumeerd zijn in de Francken kamer, constaterende dat dit het gemiddelde Francken lid (en donateur) niet bevredigend, overwegende dat een strikt dieet van geen cocktails en geen bitterballen ziel brekend en onmenselijk is, ook voor vegetariërs aangezien die gewoon vegetarische bitterballen of loempia’s gevoerd kunnen worden, veronderstellende dat bestuursleden alleen tevreden kunnen zijn als zijn leden tevreden zijn, overwegende dat vrede het enige woord is waar ‘te’ voor gezet kan worden om het beter te maken, verzoeken het bestuur zijn leden (en donateurs) tijdens de half jaarlijkse algemene ledenvergadering te voorzien van, dan wel een bitterbal, dan wel een overheerlijke zelfgemaakte cocktail, en gaan over tot de orde van de dag. Was getekend:

 • Sibren Wobben 10 months ago

  Sibren Wobben

 • Leon Trustram 10 months ago

  Leon Trustram

 • Ian Soede 10 months ago

  Ian Soede

 • Gideon Wiersma 9 months ago

  Gideon Wiersma

 • Youri Kwakkel 9 months ago

  Youri Kwakkel

 • Sjoerd Buitjes 9 months ago

  Sjoerd Buitjes

About this event

From
February 28th 18:00
Until
February 28th 22:00
Location