Online Escape Room

Fraccie is proud to present to you the Online Escape Room! Yes, you read correctly. We have prepared an online scavenge hunt for you! Cicada 3301 will be nothing compared to this. You will be working in groups via our (custom server for which you will get the link during the event) discord server. We will present the thing via Google Meets (https://meet.google.com/xmf-gpby-gpk). It will start on 22 October at 19:00, so be prepared and bring your smartest friends.

32 Franckenmembers are joining this activity, login and sign up as well.

Comments

 • Steven Groen 1 year ago

  Hoi

 • Su-Elle Kamps 1 year ago

  Hoi

 • Simone Kockelkorn 1 year ago

  Hoi

 • Steven Groen 1 year ago

  Comments met iets originelers

 • Eelco Obdeijn 1 year ago

  hoi "met iets orgineels"

 • Su-Elle Kamps 1 year ago

  Hoi is een informele uitroep in het Nederlands. Het wordt zowel gebruikt om iemand te groeten als om vreugde te uiten. Het woord wordt sinds ongeveer 1950 gebruikt als groet, mogelijk in navolging van het Engelse ahoy. In eerste instantie werd hoi alleen gebruikt om te begroeten, later ook als afscheidsgroet. Ook het Zwitserduits kent "hoi" als informele begroeting onder bekenden. Het (hiep) hoi als uitroep om vreugde te uiten is in onbruik geraakt, het erop gelijkende "woei!" van Sesamstraat-pop Ernie niet meegerekend.[bron?] Vaak wordt hiervoor de Engelse uitroep 'Yes!' gebruikt, eventueel met een gebalde vuist die (enigszins) in de lucht wordt gestoken.

 • Jeanne van Zuilen 1 year ago

  Should we specify the groups here?

 • Thijs Jonker 1 year ago

  No, you will be able to join a channel with your group on the discord server!

 • Mark Redeman 1 year ago

  Do we need vim?

 • Thijs Jonker 1 year ago

  No, we will tell you what you need tonight!

 • Jeanne van Zuilen 1 year ago

  But how do you know my group @Thijs?

About this event

From
October 22nd 19:00
Until
October 22nd 22:00
Registration deadline
October 22nd 19:00
Costs
Free
Location

Attendees

32 / ∞

Login to see who has signed up.